Uusi yhteislähetys ”Kansan kesken” alkoi maanantaina 4.12.2017

Uusi AlfaTV:n ja Järviradion yhteislähetys sai nimekseen ”Kansan kesken”! Kiitoksia kaikille nimiehdotuksista!

Viikottaisissa ohjelmissa keskustellaan vaihtelevista ja mielenkiintoisista teemoista suorassa lähetyksessä, johon myös kuuntelijoilla ja katselijoilla on mahdollisuus osallistua!

Lähetysten aiheita:

  •  Ensimmäinen lähetys 4.12.2017 klo 21-23: Apua kalevalaisesta jäsenkorjauksesta (asiantuntijavieraina Päiviö Vertanen, konsultti, Kannus sekä Kalle Erkoma, mestari, Oulu). Nivelet ja selkä kuntoon pysyvästi (asiantuntijavieraina Virpi Ukkonen, Elämäsi liitto ry:n puheenjohtaja Kotkasta sekä Bengt Kevin, Fysioterapeutti, funktionaalisen lääketieteen asiantuntija, Medilife klinikka, Kotka)
  • Lähetys 11.12.2017: Esittelyssä poprock-yhtye Freesi. Toisena aiheena kiertotalous, asiantuntijana Reijo Ketola PAKETO Oy:stä.
  • Lähetys 18.12.2017 – Joulua odotellessa: Ohjelmassa Jaana ja Marco Lundbergin musiikkiryhmän esityksiä. Ohjelmassa annetaan myös ohjeita turvallisiin joulusähköasennuksiin ja kuinka huomioidaan paloturvallisuus. Studiossa toimittajina ovat Jaana ja Marco Lundberg sekä Jaakko Viitala. Katsele, kuuntele ja osallistu keskusteluun! Olisi mukava kuulla myös sinun joulumuistojasi ja samalla olisit kohottamassa kaikkien ohjelmaa seuraavien joulutunnelmaa!