Uusi Yrittäjäradio-ohjelma alkaa 13.12.

Yrittäjäradio on Järviradion uusi puolen tunnin mittainen puheohjelma. Ohjelman tarkoituksena on nostaa esille hyviä yrittäjyyden esimerkkejä ja uusia yrittäjyyden ideoita. Koska kuntien toiminnalla on paljon merkitystä alueen elinvoimaisuuden kehitystyössä, niin Yrittäjäradion ohjelmissa esitellään kuntien elinkeinopoliittisia toimenpiteitä ja yrittäjien kanssa tehtyä yhteistyötä.

Ensimmäinen Yrittäjäradio lähetetään Keuruulta 13.12.2016 klo 18.30. Keuruun lähetyksen teemana on ”Keuruu palvelujen ja liiketoiminnan kasvukeskus”. Ohjelmassa esiintyvät yrittäjät Tapani Paasu (Painotalo Printek Oy), Satu Jokihalme (Hotelli Keurusselkä Oy), Nanna Rantanen (Pappilan Pidot Oy), Mika Mäkinen (Rakennusliike M Mäkinen) ja Marko Kuoppala (K-Rautakauppa).

Lisäksi lähetyksessä ovat mukana kaupunginjohtaja Hannu Mars, kaavoitusjohtaja Timo Määttä, toimitusjohtaja Nea Kontoniemi Keulink Oy:stä sekä kiinteistöpäällikkö Iris Helin Keulink Kiinteistöistä.

”Yrittäjäradiossa kerrotaan yrittäjien tarinoita. Mitä yrityksiin kuuluu, miten yritykset voivat ja mitkä asiat ovat yrittäjille tärkeitä. Yrittäjäradio etsii uusia innovaatioita, eli asioita jotka on toteutettu uudella tavalla ja joista voi ottaa oppia. Yrittäjäradio haluaa profiloitua positiivisten uutisten ohjelmaksi. Yrittäjäradiossa kuvataan kunnan toimintaa yrittäjän kumppanina ja rakennetaan yrittäjyyden kuntakuvaa. Otamme vastaan hyviä uutisaihioita”, kertoo ohjelman toimittaja Teppo Sirniö.

Yrittäjäradio-ohjelmaa voi kuunnella Järviradion taajuuksilla ja nettiradiosta.