Info & yhteystiedot

Ilmoitukset ja levytoiveet: 0700 88200 (10,01 e/puhelu + pvm)

Studiopuhelin (mm. Grammari): 0700 98300 (5,09 e/puhelu + pvm)

Myyntipalvelu: 0500 – 557 234
Lue lisää Mediamyynti -sivulta >>>

Toimisto: 0500 – 557 234

Telefax: (06) 557 2899

Sähköposti: jr (ät) jarviradio.fi

Postiosoite:
Järviradio Oy
Kiertotie 5
62900 Alajärvi

 

Henkilökunta

Markku Mäenpää: Ohjelmapäällikkö Markku Mäenpää on yksi radion perustajista. Markun toimenkuvaan kuuluu ohjelmapäällikön ja toimitusjohtajan tehtävien lisäksi mm. mainosmyynti, KTV-asennukset ja yleiset ”tekniikkamurheet”. Markku on väsymätön ideoija, joka keksii uusia juttuja kaiken aikaa. Omaa myös tiettyjä ”Havukka-ahon ajattelijan” piirteitä. Nykyaikaisesti kännykkä soi lähes taukoamatta.

 

Tarja Kultavuori: Tarja juontaa ammattitaidolla ohjelman kuin ohjelman ja huolehtii Järviradion arkipäivän sujumisesta. Tarja on innokas matkustelija ja usein mukana kuuntelijamatkoilla.

 

Hannu Matintupa: Hannu myy ja ostaa. Tämä kiistelty persoona joko ihastuttaa tai vihastuttaa kuulijat. Hannu on äänessä aina, kun mainosmyynniltä ennättää.

 

Lasse Mansikka-aho: Järviradion erikoistoimittaja, jonka alaa ovat erityisesti ajankohtaiset poliittiset ja yhteiskunnalliset ohjelmat sekä urheilu. Tehokas sanan säilän käyttäjä, joka on parhaimmillaan suorissa haastatteluissa sekä kontaktiohjelmissa.

 

Suvi Kantonen: Suvin iloista naurua ja Keski-Suomen murteella toimitettua juttua kuullaan aamuisin keskiviikosta perjantaihin Järviradion taajuuksilla. Suvi yllättää päivänsankarit onnittelusoitoillaan ja lauantain Grammarissa juttu luistaa! Myös mainosmyynti kuuluu Suvin työtehtäviin.

 

Joonas Ylipiha: Jukeboxin vauhdikas vakioääni Joonas juontaa suvereenisti niin päiväohjelmat kuin Lauantai-illan tanssitkin. Radiotöiden ohella Joonas opiskelee viestintää.

 

Teijo Argillander: Tämä positiivinen Keski-Suomen ääni isännöi torstaisin Jukeboxi-ohjelmaa Järviradion taajuuksilla, ja saattaapa Teijon bongata muulloinkin Järviradion viikonloppulähetyksistä. Musiikin ja viihteen parissa seikkaileva Teijo tuottaa myös Tekniikkaparkki.fi -ohjelmaa.

 

Raimo Murtoniemi: Lauantai ilman Raimon ihanaa aamua ei olisi lauantai. Aamuun kuuluu hyvä musiikki unohtamatta älynystyröitten hierontaa. Asiallista viihdeohjelmaa ja viihteellistä asiaohjelmaa siivouksen ohessa.

 

Irene Mäenpää: Studiossa sunnuntaisin. Jumalanpalvelukset ja hengellisen musiikin toivekonsertti kuuluvat radion perusohjelmistoon. Irenen mielilause: Lähtekää ihmeessä matkoille mukaan.

 

Vivi Triballi: Vakiääni Vivi ja paras ystävä Romeo jakavat radiotyön. Kun Vivi on äänessä, Romeo kuuntelee kotona. Kaksi tutkintoa (media-assistentti ja kulttuurituottaja AMK) aikuisiällä suorittanut Vivi pitää mottonaan sitä, että kaatua saa muttei jäädä makaamaan.

 

Kirsi Lassila: Järviradion hieman tuoreempi ääni, joka saapui taajuuksille kotiseudulle muuton myötä. Pirtsakan juontajan taskusta löytyy puheviestinnän maisteriopinnot ja radiotyön lisäksi tämän yksityisyrittäjänä työskentelevän energiapakkauksen voi pongata juontotehtävissä mitä erilaisimmissa tilaisuuksissa!

 

Maritza Parkkinen: Maritza on energinen, nauravainen ja lempeä, vitsituokiot, musavisat sekä monipuolinen musiikki viihdyttävät radion taajuuksilla tämän naisen vuorolla. Mainosmyyntiasioissa voi ottaa yhteyttä, palvelee mielellään.

 

Jukka-Pekka Kujala: J-P on viihteen monitoimimies, jonka tehtäviin kuuluu Järviradion mainosmyynti.