Kuuntelijamatka: Bussilla Suomesta Fuengirolan lämpöön 10.-24.5.2019

Katso lisätietoja vastuullisen matkanjärjestäjän Ingsvan nettisivuilta, klikkaa tästä!

Varaa meno-paluumatka bussilla Suomesta Fuengirolan lämpöön 10.-24.5.2019. Myynnissä myös yhdensuuntaisia matkoja Helsingistä – Fuengirolaan tai Fuengirolasta – Helsinkiin.

Matkavaraukset >> http://www.ingsva.fi/fuengirola
tai puhelimitse ma-pe klo 09-16 puh.020 743 4520

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Travel Agency Ingves & Svanbäck, Teollisuustie 1, 65610 Mustasaari, FINLAND

Lähde Järviradion kanssa ainutlaatuiselle matkalle Espanjan Fuengirolaan. Matkaamme Helsingistä Saksaan leppoisasti Finnlinesin laivalla ja jatkamme linja-autolla kohti etelää. Matkustamme Premium-luokan 52-paikkaisella linja-autollamme, jossa on mm. sivuttain liikkuvat penkit, joiden avulla vierekkäisten matkustajien väliin saa mukavasti lisää tilaa.

Menomatkalla yövymme Ranskan Burgundin viinialueen sydämessä olevassa Beaunen historiallisessa kaupungissa, jossa osallistumme mm. viinimaistatukseen. Pysähdymme myös kauniiseen rantakaupunki Tarragonaan Espanjassa, jossa majoitumme rannan tuntumassa olevaan hotelliin.

Perillä Fuengirolassa vietämme 6 yötä. Voit valita kahdesta laadukkaasta huoneistohotellista tai majoittua omatoimisesti tuttaviesi luokse tai muuhun itse valitsemaasi yöpymispaikkaan. Perillä on tarjolla lisämaksullisia retkiä.

Paluumatkalla ovat yöpymispaikkamme Girona (Espanja) ja Colmar (Ranska), jonka jälkeen on aika astua Finnlinesin laivaan ja levätä ennen kotiinpaluuta Suomen puolella.
Tervetuloa mukaan elämykselliselle kiertomatkalle!

Lue lisää ja varaa matka >> http://www.ingsva.fi/fuengirola
tai puhelimitse ma-pe klo 09-16 puh.020 743 4520