Kaapeli-TV

Ajankohtaista Kaapeli-TV-verkossa:

15.6.2017: Kanavalistaa on päivitetty – jos kaikki oheisen listan kanavat eivät näy, niin tee uusi kanavahaku digiboksillasi.

9.11.2015: Kaapeliverkkoon on lisätty D-kanavanippu (D-mux), joka sisältää useita uusia kanavia. Ottaaksesi uudet kanavat käyttöön, tee kaapelidigiboksisi kanavahaku uudelleen.

8.4.2015: Lisätty kanavat Frii ja AlfaTV. Kanava TV5 siirtynyt uuteen kanavanippuun. Uudet ja siirretyt kanavat näkyvät vasta kun vastaanottimeen tehdään uusi kanavahaku. On suositeltavaa tehdä ensin vastaanottimen tehdasasetusten palautus ja vasta sen jälkeen kanavahaku.

 

Järviradion Kaapeli-TV Alajärvellä

Kaapeli-TV tuo kotiisi mainion kattauksen TV-kanavia! Tältä sivulta löydät kaapelitelevisioon liittyviä perustietoja ja ohjeita. Kysy lisätietoja Markku Mäenpäältä, puh. 0400-666089.

 

Digi-TV kaapeliverkossa

Kaapeliverkkoon liittyneet taloudet voivat katsella digi-tv-lähetyksiä hankkimalla DVB-C-mallisen eli kaapeliverkkoon tarkoitetun digiboxin tai vastaavalla virittimellä varustetun digitelevision. Kaapeli-TV tuo kotiisi tuttujen kanavanippujen lisäksi useita teräväpiirtokanavia sekä paljon extrakanavia (SAT-kanavaniput).

Maksullisten kanavien katselu tapahtuu samoin kuin antenniverkon talouksissakin, eli maksu-tv-kortin hankkimalla. Maksu-tv-korttina käytetään Dna Antenniverkon korttia. Maksukortteja voit hankkia esimerkiksi monista kodinkoneliikkeistä. HD-laitteissa maksukortti tulee linkittää vastaanottimen kanssa. Katso linkitysohjeet: http://www.testatutlaitteet.fi/fi/fi_5.html

Kaapeliverkon kanavaniput ja tekniset viritystiedot:

Kanavakartta

Radioasemat kaapeliverkossa

Kaapeliverkossa välitetään radiokanavat samoilla taajuuksilla kuin antennivastaanotossakin.