Info & yhteystiedot

Ilmoitukset ja levytoiveet: 0700 88200 (10,01 e/puhelu + pvm)

Studiopuhelin (mm. Grammari): 0700 98300 (5,09 e/puhelu + pvm)

Tekstiviestit: kirjoita viestin alkuun JR10 (välilyönti) musiikkitoiveesi ja terveisesi. Lähetä viesti numeroon 17131. (max. 160 merkkiä, viestin hinta 10 e)

Myyntipalvelu: 0500 – 557 234
Lue lisää Mediamyynti -sivulta >>>

Toimisto: 0500 – 557 234

Telefax: (06) 557 2899

Sähköposti: jr (ät) jarviradio.fi

Postiosoite:
Järviradio Oy
Kiertotie 5
62900 Alajärvi

 

Laskutustiedot:

Olemme siirtyneet ostolaskujen sähköiseen käsittelyyn ja verkkolaskujen vastaanottoon tehostaaksemme laskujen käsittelyä. Käsittelemme ostolaskumme Tikon Oy:n ohjelmistolla. Verkkolaskuja vastaanottava operaattorimme on Liaison Technologies Oy.

Verkkolaskutuksen tekniset tiedot:
Nimi: Järviradio Oy
Y-tunnus: 0627582-2
Verkkolasku-osoite: 003706275822
Välittäjän tunnus: 003708599126
Välittäjä: Liaison Technologies

Käyttäkää laskujen reititykseen yllä mainittua verkkolaskuosoitetta ja välittäjän tunnusta.

Paperiset ostolaskunne jatkossa osoitteeseen:
Järviradio Oy, c/o Tilitoimisto Salo Oy, Kauppakatu 9 C, 62900 ALAJÄRVI
tai sähköpostilla osoitteeseen: marjo.pienimaki@tilitoimistosalo.fi


Tietosuojaseloste:

Voit lukea Järviradio Oy:n tietosuojaselosteen osoitteessa: https://www.jarviradio.fi/tietosuojaseloste/

Henkilökunta

Markku Mäenpää: Ohjelmapäällikkö Markku Mäenpää on yksi radion perustajista. Markun toimenkuvaan kuuluu ohjelmapäällikön ja toimitusjohtajan tehtävien lisäksi mm. mainosmyynti, KTV-asennukset ja yleiset ”tekniikkamurheet”. Markku on väsymätön ideoija, joka keksii uusia juttuja kaiken aikaa. Omaa myös tiettyjä ”Havukka-ahon ajattelijan” piirteitä. Nykyaikaisesti kännykkä soi lähes taukoamatta.
markku@jarviradio.fi
puh. 0400666089

Tarja Kultavuori: Tarja juontaa ammattitaidolla ohjelman kuin ohjelman. Tarja on innokas matkustelija ja usein mukana kuuntelijamatkoilla.

 

Hannu Matintupa: Hannu myy ja ostaa. Tämä kiistelty persoona joko ihastuttaa tai vihastuttaa kuulijat. Hannu on äänessä aina, kun mainosmyynniltä ennättää.

 

Suvi Kantonen: Suvin iloista naurua ja Keski-Suomen murteella toimitettua juttua kuullaan aamuisin keskiviikosta perjantaihin Järviradion taajuuksilla. Suvi yllättää päivänsankarit onnittelusoitoillaan ja lauantain Grammarissa juttu luistaa! Myös mainosmyynti kuuluu Suvin työtehtäviin.

 

tiina

Tiina Silvonen: Tämä sisukas soinilainen jutustelee yleensä Järviradion perjantai- tai lauantaipäivässä. Muina päivinä kierrän maakunnassa ajamassa omaishoitajien asioita. Kahden kiinnostavan työn ohella rakastan raivokkaasti perhettäni, koiriani sekä Suomen puhdasta luontoa. Vapaa-ajan mielekkäin harrastus onkin puiden halailu ja samoilu metsässä koiruuksien kanssa.

 

Joonas Ylipiha: Jukeboxin vauhdikas vakioääni Joonas juontaa suvereenisti niin päiväohjelmat kuin Lauantai-illan tanssitkin. Radiotöiden ohella Joonas opiskelee viestintää.

 

Teijo Argillander: Tämä positiivinen Keski-Suomen ääni isännöi Tekniikkaparkki.fi -ohjelmaa Järviradion taajuuksilla, ja saattaapa Teijon bongata muulloinkin Järviradion viikonloppulähetyksistä.

 

Irene Mäenpää: Studiossa sunnuntaisin. Jumalanpalvelukset ja hengellisen musiikin toivekonsertti kuuluvat radion perusohjelmistoon. Irenen mielilause: Lähtekää ihmeessä matkoille mukaan.

 

Vivi Triballi: Vakiääni Vivi ja paras ystävä Romeo jakavat radiotyön. Kun Vivi on äänessä, Romeo kuuntelee kotona. Kaksi tutkintoa (media-assistentti ja kulttuurituottaja AMK) aikuisiällä suorittanut Vivi pitää mottonaan sitä, että kaatua saa muttei jäädä makaamaan.

 

Marja-Terttu Rytkönen: Marja-Terttu saa energiaa musiikista, liikunnasta ja luonnosta. Marja-Tertun mielestä ”Vierivä kivi ei sammaloidu” ja ”Jokainen ihminen on laulun arvoinen”.

 

Kirsi Lassila: Järviradion hieman tuoreempi ääni, joka saapui taajuuksille kotiseudulle muuton myötä. Pirtsakan juontajan taskusta löytyy puheviestinnän maisteriopinnot ja radiotyön lisäksi tämän yksityisyrittäjänä työskentelevän energiapakkauksen voi pongata juontotehtävissä mitä erilaisimmissa tilaisuuksissa!

 

Maritza Parkkinen: Maritza on energinen, nauravainen ja lempeä, vitsituokiot, musavisat sekä monipuolinen musiikki viihdyttävät radion taajuuksilla tämän naisen vuorolla. Mainosmyyntiasioissa voi ottaa yhteyttä, palvelee mielellään.

 

Ellinoora Takala: Olen ollut Järviradiolla 15-vuotiaasta asti, eli jo noin 10 vuotta. Musiikki ja erityisesti laulaminen on minulle erittäin rakas harrastus.

 

Jukka-Pekka Kujala: J-P on viihteen monitoimimies, jonka tehtäviin kuuluu Järviradion mainosmyynti.

 

Pauli Kankaanpää: Myyntikonsultti, jonka puoleen voit kääntyä mainosmyyntiin liittyvissä asioissa.
pauli@jarviradio.fi
puh. 0504400004

 

Aarno Jokela: JRTV-ohjelmatuotanto ja TV-mainosmyynti. Aarno on erikoistunut TV-tuotantoon, striimaukseen ja siihen liittyvään tekniikkaan.
aarno@aurinkopaistaa.com
puh. 045 7875 2955