Bulgarian Sunny Beach 14.9-21.9.2007


Matkanjohtajan info koneessa tulevan viikon tapahtumista. Samalla valmisteltiin yllätystä Suon parikunnalle onnitteluiden ja laulun myötä.

 
Reetta ja Martti Suon muistaminen lasillisella kuohuvaa. Lauloimme koko koneen voimin heille onnittelu laulun. Ja lauluun oli aihetta… yhdessä upeat 50v. Onnistuimme yllättäään heidät sata-nolla.

Perillä Hotelli Izola Paradisessa. Hetki aurinkoisella terassilla teki huoneen odotuksesta rattoisan. Aurinkokaan ei tuntunut synkän syksyn  maasta lähteneille pahalta. Viikko alkoi siis lupaavasti. Kun sitten huoneet olivat valmiit, hetken huilaus ja eikun rannalle.

Hiekkarannan oma rantaleijona Yavor oli koko viikon ”ihan oma rantavahtimme”. Hän huolehti meille hyvät löhöily paikat. Kun joutilasta aikaa ilmaantui kävi hän juttelemassa niitä näitä. Saimme hänestä hyvän ystävän!

Fat Catin estraadilla lauluvuorossa Jenna.

Pieni ryhmä Järviradion matkalaisia poseeraa ryhmäkuvassa hotellin aulassa.

Fat Catin oma DJ huolehti siitä että lauluissa ja kisoissa musiikki soi ja laitteet toimi moitteettomasti.

Maanantaina Sunny Beachilla laulettiin Järviradion Karaoke Star-kisa. Kuvassa finaali viisikko vasemmalta oikealle… Malla, kisan voittaja Heidi, Juhani, Johanna ja Ape.

Yhteyksiä Suomesta odotettiin kuin kuuta nousevaa…  Suomessa huudettiin  haloota puolin ja toisin ennekuin yhteys toimi Alajärveltä Sunny Beachille asti.

Karaoke kisan persoona palkinnon voittaja Tauno laittamassa terveisiä Suomeen.

Vasemalla Järviradion Karaoke-Star kisan voittaja Heidi. Minulla oli ilo pyytää hänet laulamaan vielä voiton kunniaksi. Tästä laulajasta kuulemme varmasti vielä.

Järviradiolaiset odottamassa retkelle lähtöä Izolan aulassa.

Viimeisenä iltana laulettiin omassa hotellissa karaokea oikeen porukalla. Siirryimme kovan tuulen takia sisätiloihin laulamaan. Vaikka ruokasali ei nyt ollut niin suuri, ei se menoa haitannut. Kun itse sitten lähdin vielä muutaman tunnin työrupeamalle Fat Cattiin saivat laulajat laulaa laulunsa loppuun Hriston ja Natalien kanssa.

Järviradion Karaoke Star-kisan laulajakaksikko Sari ja Marja-Liisa. Tytöt voittivat esityksellään
karaokekisan peroonapalkinnot. Laulut olivat vauhdikkaita ja esitys oli iloinen.

Järviradion oma kultakurkku Tarja.

Izola Paradisen oma orkesteri duo Hristo ja Natalie (istumassa) tansitti meitä koko viikon hyvällä musiikilla. Kiitos heille että saimme käyttää heidän laitteitaan hotellin karaokessa.

Kuvassa naisia 3:n sukupolven verran. Vasemmalla synttärisankari joka täytti ”27 syksyä” ja muutama päälle.

Järviradiolaisia odottamassa kotimatkan alkua.

Alavuden ”pojat” lähtöaamun mietteissä.

Torstain tuulet toivat meille sateet lähtöaamulle. Ihan hyvä, niin ei se kotiin lähtökään harmittanut yhtään.

Viikko Bulgarian Sunny Beachilla  meni nopeasti. Sään kuningatar suosi meitä oikeen tosissaan kun vasta viimeisenä iltana halusi oikutella vähän. Lämpötila 27 ja plussaa tietenkin… Merivesikin oli koko viikon +23. Hyvällä mielellä istuttiin koneeseen ja nokka kohti Suomea. Lentoaikaa n. 2,5 h. Siinä ajassa ehdimme hyvin syödä, shoppailla ja kasata kuulijoiden toiveet ja terveiset.

Kiitos hyvästä matkaseurasta koko Järviradion ryhmälle toivoo matkanjohtajanne Tiina, tytär Jenna ja isännän mies Tom. Matkalla tavataan taas!!