Vuoden 2019 Eurotähti on Maria Pihlajamaa

Vuoden 2019 Eurotähti on Maria Pihlajamaa Kellokoskelta! Onnittelut Marialle ja suuret kiitokset kaikille kilpailussa mukana olleille – teidän ansiostanne niin paikan päällä kuin radiovastaanottimien äärelläkin päästiin nauttimaan viihdyttävästä musiikki-illasta! Finaali kuullaan uusintana Järviradiossa perjantaina 6.12. klo 15 alkaen.

Jännittävä ja korkeatasoinen Eurotähti-finaali kisailtiin Lappajärvellä Hotelli Kivitipussa lauantaina 30.11.2019. Kilpailun juontajana toimi Neitoset-orkesterin solisti Marja Pisilä ja yleisön lisäksi voittajaa oli valitsemassa musiikin ammattilaiset Neitoset-orkesterista. Finaalin päätyttyä Maria pääsi esiintymään tanssiyleisön eteen Neitosten säestämänä.

Järviradio kiittää kaikkia Eurotähti-kilpailun mahdollistaneita yhteistyökumppaneita! Karstudion Raimo laulatti kansaa vuoden mittaan eri puolilla Suomea, Melplayn karaokekappaleet tahdittivat kilpailua alusta loppuun, Neitoset-orkesteri toi kisaan vahvaa musiikin asiantuntemusta ja tahditti finaali-illan tansseja Hotelli Kivitipun upeissa ja luonnonkauniissa puitteissa. Eurotähti-kisan tunnelmia oli taltioimassa myös FinlandiaTV.


Kuvassa vasemmalla Eurotähti 2019-voittaja Maria Pihlajamaa ja oikealla Neitoset-yhtyeen solisti ja finaalin juontaja Marja Pisilä.


Maria Pihlajamaa esiintyi Neitoset-orkesterin säestämänä.