Järviradio nollasi hiilijalanjälkensä!

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN RADIOASEMA JÄRVIRADIO NOLLAA YMPÄRISTÖPÄÄSTÖNSÄ

Kuuntele

Alajärvellä, 3. huhtikuuta 2024

Järviradio ilolla ilmoittaa saavuttaneensa merkittävän virstanpylvään taistelussa ympäristön puolesta. Tänään julkaistujen tietojen mukaan Järviradio on nollannut ympäristöpäästönsä, osoittaen sitoutumistaan kestävään toimintaan ja ympäristön suojelemiseen.
Tämä saavutus on merkittävä askel kohti kestävämpää tulevaisuutta radiotoimialalla. Järviradio on sitoutunut tekemään osansa ympäristönsuojelun hyväksi ja pyrkii jatkuvasti löytämään uusia tapoja vähentää hiilijalanjälkeään.

”Olemme erittäin ylpeitä ilmoittaessamme, että Järviradio on nyt täysin hiilivapaa”, sanoo toimitusjohtaja Markku Mäenpää. ”Tämä saavutus osoittaa sitoutumisemme kestävään kehitykseen ja halumme toimia vastuullisena yrityksenä ympäristön hyväksi.”

Järviradio on ottanut käyttöön useita toimenpiteitä vähentääkseen ympäristövaikutuksiaan, mukaan lukien uusiutuvan energian käytön sähkönkäytössä sekä lämmityksessä, jätehuollon optimoinnin ja kuljetusten vähentämisen. Näiden toimien ansiosta Järviradio on onnistunut saavuttamaan tämän merkittävän virstanpylvään ja jatkamaan matkaansa kohti entistä kestävämpää tulevaisuutta.

Järviradio kutsuu kaikki yhteistyökumppaninsa ja kuuntelijansa mukaan tukemaan ympäristöystävällisiä käytäntöjä omassa elämässään ja liiketoiminnassaan. Yhdessä voimme rakentaa paremman ja kestävämmän huomisen.

Lisätietoja:

Järviradio
Markku Mäenpää
Puhelin: +358 400666089
Sähköposti: markku@jarviradio.fi