Järviradion Pariisin matka 25.5. – 29.5.2015

Matkamme Pariisiin alkoi maanantaina 25.5. Helsinki-Vantaan lentokentältä klo 17.00. Orlyn lentokentällä meitä oli vastassa mainio oppaamme Leila Rajander. Vietyämme laukut hotelli Avaloniin, vuorossa oli yhteinen illallinen ravintolassa Terminus Nord, jossa nautimme kolmen ruokalajin illallisen ruokajuomineen.

JÄRVIRADION RYHMÄ PARIISISSA 25.5-29.5.2015

 

Tiistaina 26.5. lähdimme kiertoajelulle, näimme mm. Concorden aukion, Riemukaaren ja Champs-Elysees`n.

RIEMUKAARI

Aamupäivän aikana vierailimme myös Notre Damen katedraalissa. Sen jälkeen oli nousu Eiffel-torniin, jossa hienon näkymän lisäksi saimme mahamme täyteen ravintolassa nimeltään Restaurang 58.

Seinen risteily oli vuorossa tiistaina iltapäivällä.

Keskiviikkona 27.5. vierailimme Galeries Lafayette – tavaratalossa, jossa meillä oli opastettu kierros ja myös omaa ostosaikaa.

Seuraava etappi oli Montmarte ja tunnettu valkoinen katedraali Sacre Coeur. Montmarten taitelija-aukiolla nautimme myös lounaan La Mere Catherinessa. Päivä jatkui vierailulla Louvren taidemuseossa, missä näimme mm kuuluisan taulun Mona Lisasta.

Torstaina 28.5. vietimme vapaapäivää, kuka missäkin. Illalla kävimme kuitenkin yhdessä syömässä Chez Clementissä Champs-Elyseellä.

 

Perjantaina 29.5. kohteenamme oli vielä Pariisin ulkopuolella sijaitseva Versaillesin linna, missä meillä oli opastettu kierros linnassa ja puutarhoissa. Lounaan nautimme myös Versaillesissa ravintola La Flottillessa. Versaillesista kuljetus Orlyn lentokentälle, mistä lensimme samana iltana Suomeen.

 

Kiitos matkalla mukana olleille, Pamplemousselle ja oppaallemme Leilalle.

Tarja 🙂