Sana-lehden tarinahetket (kustannettua ohjelmaa)

Kuuntele tästä Sana-lehden tarinahetkiä. Päätoimittaja Heli Karhumäki kutsuu sinut matkalle kristinuskon kiehtovaan maailmaan ja Kristuksen tuntemiseen.

Kuuntele osa 1: Heli Karhumäki vietti kerrankin rennon juhannuksen ja tutki juhannuksen nimen kiinnostavaa alkuperää. Teologian tohtori Kari Kuula kertoo, että on monia tapoja tulla Vapahtajan omaksi.

 

Kuuntele osa 2: Oululainen poliisi Petrus Schroderus nousi kansainväliseksi nettihitiksi lauluvideollaan ”Rakastan elämää”. Hän kertoo, miten sai elämänsä raiteilleen nuoruuden hölmöilyjen jälkeen ja tuli Jeesuksen seuraajaksi. Sarjassa Matkalle kristinuskoon teol. tri Kari Kuula kertoo, mitä neljää eri asiaa tarkoittaa, kun ”uskoo Jumalaan”.

 

Kuuntele osa 3: Näinä aikoina moni kritisoi kirkkoa, mutta huippusuosittu puhuja, Suomen ja Pohjoismaiden historian dosentti Teemu Keskisarja puhuu suunsa puhtaaksi kirkon hyvistä töistä. Hän kertoo, mistä ateistit ja muiden uskontojen kannattajat saisivat olla kristityille kiitollisia.

 

Kuuntele osa 4: Jääkiekkolegenda Teemu Selänne on kaukalossa kova kaveri, mutta elämän suurten kysymysten edessä ihan niin kuin me muutkin. Hänelle äidin kuolema on ollut rankka koettelemus, jossa juuri mikään ei lohduta – paitsi se, mitä äiti opetti hänelle uskosta, rukouksesta ja taivaasta.

 

Kuuntele osa 5: Riihimäkeläinen lähihoitaja Markku Syrjälä harhaili vuosia itämaisen meditaation, joogan ja uushenkisyyden maailmassa rauhaa saamatta, kunnes palasi lapsuutensa kristilliseen uskoon ja Jeesuksen seuraamiseen. Kristillinen kirjailija Riikka Juvonen kertoo, miksi muotiin tulleita yksisarvisia löytyy jopa kirkkojen seinämaalauksista. Mikä tässä satuolennossa kiehtoo ja mitä kristityn tulisi ajatella niistä?

 

Kuuntele osa 6:

 

Kuuntele osa 7:

 

Kuuntele osa 8: